طريقة عمل الشاورما المصرية للدايت.

الموضوع في 'وصفات الطعام الصحي' بواسطة Ahmad Hamed, بتاريخ ‏7 أكتوبر 2018.

  1. Ahmad Hamed

    Ahmad Hamed Legendary Member طاقم الإدارة

    إنضم إلينا في:
    ‏26 سبتمبر 2016
    المشاركات:
    2,325
    الإعجابات المتلقاة:
    1,499
    نقاط الجائزة:
    113
    الجنس:
    ذكر
    1- 250 جرام صدور دجاج نيئه هتقطعهم قطع صغيره

    2- في التقطيع استخدم مقص، اسهل وهيديك قطع حجمها متقارب

    3- حط قطع الفراخ في مقلاه علي نار هادئه بدون زيت مع رشه ملح وفلفل، وبابريكا وملعقه صغيره خل

    4- بعد ما قطع الدجاج لونها يكون ابيض، قطع بصله صغيره وحطها، وانتظر حتي يصبح البصل نص سوي واطفئ النار وصفي المياه، الهدف هنا نخلي البصل يقرمش، ونحافظ علي الدجاج طري

    5- قطع 2 فلفل نئ، مع ملعقتين كاتشاب، وشطه، وحطهم علي قطع الدجاج وقلبها

    انتهي الطهي، بالف هنا.

    IMG_20181007_183324.jpg
     
  2. محمد قاعود

    محمد قاعود Administrator طاقم الإدارة

    إنضم إلينا في:
    ‏18 سبتمبر 2016
    المشاركات:
    9,852
    الإعجابات المتلقاة:
    8,214
    نقاط الجائزة:
    113
    الجنس:
    ذكر
    الوظيفة:
    مدرب و أخصائي تغذية
    الإقامة:
    ملبورن , أستراليا
    الصفحة الرئيسية:
    وصفة جميلة يا أحمد
     
    أعجب بهذه المشاركة Ahmad Hamed
  3. M.M.M

    M.M.M Well-Known Member

    إنضم إلينا في:
    ‏5 يوليو 2018
    المشاركات:
    1,086
    الإعجابات المتلقاة:
    376
    نقاط الجائزة:
    83
    الجنس:
    ذكر
    الوظيفة:
    طالب
    الإقامة:
    العراق
    هل ممكن احط زيت وهل الطعم بدونه غير محبب للعامة؟
     
  4. Ahmad Hamed

    Ahmad Hamed Legendary Member طاقم الإدارة

    إنضم إلينا في:
    ‏26 سبتمبر 2016
    المشاركات:
    2,325
    الإعجابات المتلقاة:
    1,499
    نقاط الجائزة:
    113
    الجنس:
    ذكر
    محبب لم تشوح الفراخ في الزبدة والثوم، وتغرق الساندويش مايونيز :-D ، كمية سعراتك هي الي بتحدد الاضافات لان في كتير اضافات لذيذه.
     
    أعجب بهذه المشاركة M.M.M
  5. Asmaa adel

    Asmaa adel New Member

    إنضم إلينا في:
    ‏4 أكتوبر 2018
    المشاركات:
    14
    الإعجابات المتلقاة:
    3
    نقاط الجائزة:
    3
    ممكن تضيف زبادي وثوم وكمون وخل ولمون وتحطها في الفرن
     
  6. mada

    mada Member

    إنضم إلينا في:
    ‏6 ديسمبر 2018
    المشاركات:
    66
    الإعجابات المتلقاة:
    8
    نقاط الجائزة:
    8
    الجنس:
    ذكر
    اللحمه المجمده لو فرمتها و خليتها عنصر اساسي في نظامي الغذائي هل فيها مشكله او ضرر ولا كويسه كمصدر جيد للبروتين لاني سمعت ان بها اضرار وقيمتها الغذائيه معدومه ارجو الافاده
     
ابدأ برنامجك للتخسيس و المتابعة مع كابتن محمد قاعود

ابدأ برنامجك للتخسيس و المتابعة مع كابتن محمد قاعود

لو تحتاج برنامج غذائي و تدريبي لخفض نسبة دهونك تحت ال10% بدون تجويع أو حرمان، أضغط على البانر بأعلى للتواصل مع كابتن محمد قاعود

جاري تحميل الصفحة...
مواضيع مشابهة - طريقة عمل الشاورما
  1. الجهنى
    الردود:
    1
    المشاهدات:
    1,008
  2. elsayyada
    الردود:
    0
    المشاهدات:
    1,638
  3. Ahmed Allam
    الردود:
    1
    المشاهدات:
    1,298
  4. لولا الهوا
    الردود:
    5
    المشاهدات:
    1,510
  5. franko
    الردود:
    6
    المشاهدات:
    1,269
  6. Salah 1
    الردود:
    6
    المشاهدات:
    3,355
  7. John
    الردود:
    5
    المشاهدات:
    1,224
  8. Ghayth Ncib
    الردود:
    6
    المشاهدات:
    1,844
  9. wesam_3345
    الردود:
    0
    المشاهدات:
    604
  10. Androv
    الردود:
    3
    المشاهدات:
    1,101

مشاركة هذه الصفحة